Proč vyplout právě s námi?

V Chorvatsku je mnoho společností, které půjčují lodě, tak proč byste měli vyplout právě s námi? To vám rádi popíšeme níže.

Nejprve ale dovolte abychom se vám představili, jsme rodinná firma, která pronajímá lodě už více než 25 let. Jako jedna z mála českých společností máme flotilu vlastních lodí, o které se pravidelně staráme. Díky tomu jsme dokázali vybudovat unikátní prostředí, kde je každý jachtař i mořský turista vítán.

Proč tedy na moře právě s naší společností?

  1. Přátelské a férové jednání – jistě jste již někdy slyšeli, že někteří jachtaři měli špatnou zkušenost s chováním především chorvatských charterových společností. Mohlo to být hrubé jednání od pracovníků na mole, účtování rozbitých věcí, s kterými daný jachtař nic neudělal, nebo například pouhé dlouhé čekání na přípravu lodi a nedostatek zájmu. Nic z toho se vám u nás nestane. Všech našich klientů si vážíme a snažíme se o ně postarat tak, jak my bychom si přáli, aby se někdo jiný staral o nás, tedy co nejlépe a hlavně s klidem a úsměvem.
  2. Vlastní flotila lodí a skvělý technický stav – díky tomu, že udržujeme vlastní flotilu lodí, tak opravdu dbáme na skvělý technický stav každé jedné z nich. Můžeme za každou z našich lodí dát ruku do ohně, protože jsme to právě my, kteří na ní dělají pravidelný servis od A do Z. Nejsme tedy pouze jedna z těch společností, která přeprodá lodě, o kterých nic neví. Díky tomu, že lodě vlastníme, tak k nim máme zvláštní, osobní vztah a pečujeme o ně s láskou.
  3. Vše řešíme v Češtině – díky tomu, že jsme česká firma, tak si držíme i český personál. V Chorvatsku jsme od března do listopadu a na mole se tak mluví česky nebo slovensky. Celým procesem, od vytvoření rezervace, přes přebírání lodi až do vrácení lodi vás provádíme česky.
  4. Servis 24/7, a to kdekoliv – víme, že pro mnoho kapitánů je noční můrou nějaký nečekaný problém, proto jsme po dobu vašeho pronájmu stále na telefonu a vše s vámi obratem řešíme. Díky našemu dlouholetému působení se nám podařilo vytvořit servisní síť po celém chorvatském pobřeží a díky tomu jsme připraveni kdykoliv s čímkoliv pomoci.
  5. Řešíme rezervace marín, zátok a restaurací – v sezóně někdy bývá problém s obsazeností marin, zátok a restaurací, proto pro vás předem vyřešíme nezbytné rezervace a postaráme se o to, abyste si užili svou plavbu bez stresu z toho, že v některém přístavu nebude místo.

Věříme, že pokud se rozhodnete a vyplujete právě s námi, tak si svou jachtařskou dovolenou užijete naplno a hlavně v klidu a pohodě.